BKT

Hapje të llogarisë së Pagës pa pagesë.

Lëshim i parë i Kartës së Kreditit pa komision.

Regjistrim dhe mirëmbajtje e Mobile Banking pa komision.

Regjistrim dhe mirëmbajtje e E-Banking pa komision.

Lëshim i parë dhe mirëmbajtje e Kartelës së Debitit pa pagese.

Tërheqje të pa limituara në ATM-të e BKT-së në Kosovë dhe Shqipëri pa komision.

KALO PAGËN NË BKT, KREJT SHËRBIMET

VEÇ 50 CENT

Pagesa dhe blerje me Kartela të BKT-së në internet dhe POS pa komision.

Mbushni formën më lartë me të dhënat kryesore dhe mos humbisni rastin dhe komoditetin e përdorimit të proukteve dhe shërbimeve tona pa komisione.

Mbushni formularin

1

Pasi që ta mbushni formën, ne do të ju kontaktojmë dhe do të ju informojmë për dokumentacionet e nevojshme të hapjes së llogarisë.

2

Prisni thirrjen tonë

 E dimë se çfarë kërkoni dhe bëjmë çmos që ta keni. Misioni i BKT-së është t’u sigurojë njerëzve shpejtësi, lehtësi dhe mundësi në sektorin bankar.

90+ vite eksperiencë

Në BKT do të gjeni produktet të përshtatshme për individë dhe biznese, për nevojat dhe mundësitë tuaja, të gjitha me ofertën më të mirë në treg.

PRODUKTE TË PËRSHTATSHME

Gjendemi në lokacione të shumta dhe gjithmonë afër jush për çasje më të shpejtë e mbi të gjitha, pa komision.

KUDO AFËR JUSH

BKT është afër jush 24/7.

Ju mund të kryeni transaksione kudo dhe në çdo kohë, pa komision.

MBËSHTETJE 24 ORË

Norma të mira të interesit për Depozitat me Afat.

Transferta brenda bankës përmes bankimit elektronik pa komision.

Kredi Individuale (Hipotekare dhe Konsumuese) me norma preferenciale të Interesit.

Deponim në të gjithë bankomatët e BKT-së në Kosovë pa komision.

Çfarë pret secili kur merr pagën në BKT?

Shumë shërbime tjera kualitative dhe të volitshme.

Llogaria e pagës, veç 50 cent!

Në BKT ju ofrojmë të gjitha këto dhe shumë më tepër. Pa dyshim që zgjedhja dhe përdorimi është sipas nevojave dhe interesit tuaj, por BKT ju paraqet ofertën më të mirë në treg për llogari të pagës. 

Banka Kombëtare Tregtare

Rr. Ukshin Hoti nr. 29, Qyteza Pejton, Prishtinë, Kosovë 10000

© 2018 - Banka Kombëtare Tregtare - Të gjitha të drejtat janë të rezervuara